ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми читатели,

Регионална библиотека „Партений Павлович” ОБЯВЯВА БЕЗПЛАТНО ИЗДАВАНЕ НА ЧИТАТЕЛСКИ КАРТИ ОТ 14-и ДО 29-и МАЙ 2020 ГОДИНА ВКЛЮЧИТЕЛНО.

ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО ПОДНОВЯВАТ СВОИТЕ ЧИТАТЕЛСКИ КАРТИ, могат да изпратят номера на читателската си карта и трите си имена на e-mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да посетят библиотеката в периода 14-29 май. При условие, че имат промяна на лични данни – адрес, месторабота и/или номер на лична карта, трябва да посочат новите актуални данни.

ПОТРЕБИТЕЛИ, КОИТО НЕ СА ПОСЕЩАВАЛИ БИБЛИОТЕКАТА ДВЕ И ПОВЕЧЕ КАЛЕНДАРНИ ГОДИНИ, трябва да попълнят Декларация за лица под или над 16 годишна възраст, която могат да изтеглят от сайта на библиотеката www.libsilistra.bg. В периода 14-29 май е необходимо да изпратите сканирано и подписано копие на e-mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да донесете декларацията лично в отдел „Регистрация” или във Филиал-2, или да я попълните на място. При първото си посещение в библиотеката, е необходимо да получите своята лична читателска карта, с която се легитимирате при ползване на библиотечните услуги.

Регистрираните потребители могат да заявят своето желание да получат лична парола, с която да ползват електронната услуга „Моята библиотека”, която може да намерите в меню „Каталог”. Тя дава възможност да се правят справки по читателски картон, да се запазват и презаписват библиотечни документи и др.

До второ нареждане, С ЧИТАТЕЛИ ЩЕ РАБОТЯТ САМО ОТДЕЛИТЕ „КНИГОЗАЕМАНЕ”, „ДЕТСКИ ОТДЕЛ” И ФИЛИАЛ-2, СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ВЛИЗАНЕ.

В БИБЛИОТЕКАТА ЩЕ БЪДАТ ДОПУСКАНИ САМО РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ С ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ МАСКИ.

РАБОТНО ВРЕМЕ на библиотеката/понеделник-петък/:

-централна сграда на ул. „Симеон Велики” 44: 8.00-13.00 и 14.00-18.00;

-Филиал-2 на ул. „Александър Стамболийски” №8: 9.00-13.00 и 14.00-18.00

Библиотеката затваря за задължителна санитарна дезинфекция в следните часове: 10.00-10.15; 13.00-14.00; 16.00-16.15 ч.

 

https://dox.abv.bg/download?id=a8bc4ec5a8# - Линк за сваляне на Декларация за лица до 16 г.

https://dox.abv.bg/download?id=deb37b6d9f# - Линк за сваляне на Декларация за лица над 16 г.

В момента има 396  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си.