Благотворителен маратон "ЧРЕЗ СПОРТ КЪМ ЗНАНИЕ - 3"

На 12 май, в Дунавския парк, за трета поредна година се проведе благотворителната инициатива "ЧРЕЗ СПОРТ КЪМ ЗНАНИЕ", организирана от Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС" - Силистра и Регионална библиотека "Партений Павлович", с подкрепата на „Зелен Био” магазин - гр. Силистра, NetWorx, Елика Ойл ЕООД и Лъки маркет.
Г-жа Даниела Недялкова - директор на Регионална библиотека "Партений Павлович", връчи три специални награди от името на Библиотеката – приз за най-възрастен участник, приз за най-активно участващо семейство и приз за най-малък участник. Най-малкият участник в третото благотворително събитие е на 4 месеца, а най-възрастният - на 77 години.
Тази година в благотворителния маратон "Чрез спорт към знание" постави два нови рекорда. В събитието се включиха 214 ентусиаста, които направиха 2331 обиколки по 400 м. и събраха 2331 лв. за обогатяване на фонда на Регионална библиотека "Партений Павлович" - Силистра. С най-много обиколки бе Кристиян Георгиев - 72, след него се наредиха Димитър Пецов със 71 и Венцислав Великов със 70.
И през 2019 година жителите на Силистра показаха, че независимо от пределите на физиката и възрастта, спортните традиции и добрите дела имат бъдеще - в името на книгата и просперитета на Знанието!

В момента има 44  гости и няма потребители и в сайта