Отчетно-изборно събрание на Областен съвет на съюз на ветераните от войните

Днес в Регионална библиотека "Партений Павлович" се състоя годишното отчетно-изборно събрание на Областния съвет на съюза на ветераните от войните.
Г-жа Даниела Недялкова - директор на Регионална библиотека "Партений Павлович" поздрави ветераните от войните и пожела ползотворна работа на форума.
Г-жа Мануела Енчева - зам.-директор на Регионална библиотека "Партений Павлович", представи пред аудиторията обществено значимите проекти "Е-портал на паметта и знанието - маршрути на историческата памет, живото културно наследство и европейските знания" и "Е-портал за достъп до информация за здравни и транспортни услуги в Силистра, Дулово и Тутракан" . Тя подчерта, че новият патриотичен туристически маршрут, който представя 114 паметника и паметни плочи на територията на Община Силистра, е с цел да повдигне патриотичния дух на младото поколение и да припомни за подвига на героите и за значими исторически събития в нашия любим роден край.
След края на срещата ветераните разгледаха и патриотичната изложба "Портал на паметта: Паметници и паметни плочи в община Силистра", реализирана по проекта.

В момента има 135  гости и няма потребители и в сайта