РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „ПАРТЕНИЙ ПАВЛОВИЧ” ВИ ПРЕДСТАВЯ
УСЛУГАТА „МЕЖДУБИБЛИОТЕЧНО ЗАЕМАНЕ”

Междубиблиотечно заемане е услуга, която дава възможност на потребителите да ползват книги или други библиотечни документи, притежавани от други библиотеки в страната или чужбина, когато търсеното заглавие липсва във фондовете на Регионална библиотека „Партений Павлович” – Силистра. При междубиблиотечното заемане документите се предоставят по два начина: в оригинал или във вид на копие (хартиено или електронно).

Услугата се заявява в „Справочно-информационен център”, на втория етаж на Библиотеката. Предоставените библиотечни документи от други библиотеки се ползват от заявителя на същото място, за определен срок.

Специализираната библиотечна услуга е платена. Потребителят заплаща такса за услугата /съгласно ценоразписите на библиотеката заявител и библиотеката, собственик на изданието/, пощенските разходи за доставката и връщането на материалите и/или стойността на изготвяне на съответното копие.

За допълнителна информация относно услугата, можете да пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

В момента има 95  гости и няма потребители и в сайта